King Mongkut’s University of Technology Thonburi
126 Prachauthid Bangmod Tunkgru Bangkok Thailand 10140
Tel: +66 2470 8315-8
Fax +66 2470 8319

Hiring Native English Speaker Teachers

Required Position of Primary Teacher

Ø1 position : Teaching English

Qualifications

·      Native English Speaker (from UK, USA, Canada, Australia, New Zealand, Ireland, South Africa) or else

·      Bachelor or Master Degrees in Education, English or any other related fields

·      TEFL/TESOL certification is a bonus

·      Work experience in education/teaching/working (special consideration)

·      Willing to be a dedicated teacher working with Thai children, teachers and parents

·      Working with Thai children with love and compassion

·      Being active and flexible in teaching, learning and working

·      Eager to learn new things especially technology

·      Thrives on challenges

·      Special consideration if already living in Thailand

Starting period : As soon as possible

Required Position
of Secondary Teacher

Ø1 position : Teaching Math and project-based learning class

Ø1 position : Teaching in Design and project-based learning class

Qualifications

·
Bachelor or Master Degrees in Education or Mathematics and Design or related fields

·      *Work experience in education/teaching/design thinking (special consideration)

·      Being enthusiastic, active, collaborative, adjustable, etc.

·      Thrives on challenges

Contact Information

To apply for the job, please send a cover letter with your CV, a current photo, a copy of educational evidence (such as certification, transcript etc.) along with a short clip video to introduce yourself, then please email them to Ms.Chomphunuch Jarusrose at chomphunuch.jar@mail.kmutt.ac.th

For more information, please contact:

126 Pracha Uthit Rd., Bang Mod, Thung Khru, Bangkok, Thailand 10140, THAILAND

Tel. (+662) 470 8315-8  Fax. (+662) 470 8319

Email: dsil_pr@mail.kmutt.ac.th

Website: http://e-school.kmutt.ac.th

Update :  15 Sep. 2021