King Mongkut’s University of Technology Thonburi
126 Prachauthid Bangmod Tunkgru Bangkok Thailand 10140
Tel: +66 2470 8315-8
Fax +66 2470 8319

Urgently Required (3 positions)

1. Teacher of Math for high school students

·      Native English speaker

·  Bachelor or master's degree in Math or applied mathematics

·      Experience in teaching is an advantage.

·      Basic knowledge of computer and IT skills

·      Being active, collaborative, and adjustable

·      Eager to learn new things

·      Special consideration if already living in Thailand

2. Teacher of English language for high school students

·      Native English speaker

·  Bachelor or master's degree in Education, Applied linguistics, or any other related field

·      Certificate in TEFL/TESL/TESOL is required

·   Special consideration if already living in Thailand

3. Teacher of Social Study for high school students

·      Native English speaker

·  Bachelor or master's degree in social study or any other related field

Starting salary: 40,000 baht per month

Starting period: As soon as possible

Required documents

-       A copy of certified documents, academic transcript, passport, a current photo, and a short clip video to introduce yourself

Contact: chomphunuch.jar@mail.kmutt.ac.th

For more information please contact:

126 Pracha-Uthit Road, Bangmod, Thungkru, Bangkok 10140, THAILAND

Tel. (+662) 470 8315-8  Fax. (+662) 470 8319

Email: dsil.pr2014@gmail.com

Website: https://e-school.kmutt.ac.th

Update :  18 January 2022