โทรศัพท์: (662)-4708315-8

Native English speaker teacher in secondary school

Required Position:

1. Teaching Math and project-based learning class: 1 position

Qualifications

• Native English Speaker (from UK, USA, Canada, Australia, New Zealand, Ireland, South Africa) or else

• Bachelor or Master Degrees in Education or Mathematics or related fields

• *Work experience in education/teaching/working (special consideration)

• Willing to be a dedicated teacher working with Thai children, teachers and parents

• Working with Thai children with love and passion

• Being active and flexible in teaching, learning and working

• Eager to learn new things

• Being enthusiastic, active, collaborative, adjustable, etc.

• Thrives on challenges

• *TEFL/TESOL certification is a bonus

• *Special consideration if already living in Thailand

2. Teaching in Design project-based learning class: 1 position

Qualifications

• Bachelor or Master Degrees in Education or Architecture or Design

• *Work experience in education/teaching/working/design thinking (special consideration)

• Thrives on challenges

3. Teaching English class: 1 position

Qualifications

• Bachelor or Master Degrees in Education or related field

Starting period: 1 May 2021

Contact Information

To apply for the job, please send a cover letter with your CV, a current photo, a copy of educational evidence (such as certification, transcript etc.) along with a short clip video to introduce yourself, then please email them to Ms.Chomphunuch Jarusrose at chomphunuch.jar@mail.kmutt.ac.th

For more information, please contact:

King Mongkut’s University of Technology Thonburi

126 Pracha-Uthit Road, Bangmod, Thungkru, Bangkok 10140, THAILAND

Tel. (+662) 470 8315-8  Fax. (+662) 470 8319

Email: dsil_pr@mail.kmutt.ac.th

Website: http://e-school.kmutt.ac.th