Job positions and internship are now open!

________________________________________________________

DSIL currently has open teaching positions across subject areas. These internship opportunities are 3-6 months in duration and can also be coupled with research opportunities.

More detail>>>  http://e-school.kmutt.ac.th/Upload/N11477193104.pdf

Please contact

Nalin Tutiyaphuengprasert
senior vice provost and head of research and development department

Nalin@alumni.stanford.edu or Nalin.tut@kmutt.ac.th

เอกสารเพิ่มเติม
  N11477193104.pdf