โทรศัพท์: (662)-4708315-8

Native English Speaker Teachers in primary level

_____________________________________________________________________________

Position: 1 position of native English speaker teacher or else (Teaching in primary level)

Qualifications

• Native English Speaker (from UK, USA, Canada, Australia, New Zealand, Ireland, South Africa) or else

• Bachelor or Master Degrees in Education or any other related fields

• TEFL/TESOL certification is a bonus

• Work experience in education/teaching/working (special consideration)

• Willing to be a dedicated teacher working with Thai children, teachers, and parents

• Working with Thai children with love and passion

• Being active and flexible in teaching, learning, and working

• Eager to learn new things

• Being enthusiastic, active, collaborative, adjustable

• Thrives on challenges

• Special consideration if already living in Thailand

Starting period: 1 May 2021

Contact Information

To apply for the job, please send a cover letter with your CV, a current photo, a copy of educational

evidence (such as certification, transcript, etc.) along with a short clip video to introduce yourself, then please email them to Ms.Chomphunuch Jarusrose at chomphunuch.jar@mail.kmutt.ac.th

For more information please contact:

King Mongkut’s University of Technology Thonburi

126 Pracha-Uthit Road, Bangmod, Thungkru, Bangkok 10140, THAILAND

Tel. (+662) 470 8315-8  Fax. (+662) 470 8319

Email: dsil_pr@mail.kmutt.ac.th

Website: http://e-school.kmutt.ac.th