Recruitment : English Native Speaker Teacher

Position : English Native Speaker Teacher (in primary and secondary schools)

Location: Thungkru, Bangkok, THAILAND

Qualifications

• Bachelor or Master Degrees in Education, Science, Social Study, Sport Science or related fields, also perhaps TEFL, TESOL, etc.

• Work experience in education/teaching/working with Asian students (special consider)

• Willing to be a dedicated teacher

• Flexibility in teaching and working

• Eager to learn new things

• Thrives on challenges.

• Active and dedicated to working with children

More detail ... >>> http://e-school.kmutt.ac.th/Upload/N1_1472530759.pdf

Contact Information

To apply,  please send your CV with a present photo along with a cover letter to Ms.JaruneePermsup jaruneebig2013@gmail.com).

For more information please contact:

King Mongkut’s University of Technology Thonburi

126 Pracha-Uthit Road, Bangmod, Thungkru, Bangkok 10140, THAILAND

Tel. (+662) 470 8315-8  Fax. (+662) 470 8319

Email: dsil.pr2014@gmail.com        Website: http://e-school.kmutt.ac.th

เอกสารเพิ่มเติม
  N1_1472530759.pdf